Fuvar Horvátországba

Raklapos szállítás Horvátországba

Raklapos szállítás Horvátországba 0-24 tonna között egész Magyarország területéről

Export szállításokat vállalunk Horvátországba, valamint Horvátországból import fuvarokat végzünk Magyarországra 0-24 tonnáig.

Daruzható és rolóponyvás gépjárművekkel is állunk rendelkezésére, csereraklapos szállítást is tudunk vállalni igény esetén. 

Euro 6-os gépjárművekkel végezzük fuvarjainkat, amennyiben Önnek is fontos a környezetkímélő szállítás, jó helyen jár!

Nemzetközi CMR biztosítással rendelkezünk, hogy az Ön áruja a legjobb kezekben legyen!

raklapos szállítás horvátországba

Ha az űrlapos árajánlat kérést választja, annak kitöltése után, e-mailben küldjük el ajánlatunkat vagy telefonon jelentkezünk.

Fuvar ajánlatkérés

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Szállítási terület
Irányítószám, város, utca, házszám
Irányítószám, város, utca, házszám
Év, hónap, nap

Vállalkozásunk kiterjedt szállítási szolgáltatást nyújt Magyarország szinte teljes területén. Vállaljuk gyűjtőszállítások, rész- és teljes rakományok szállítását 0-24 tonnás súlyhatárig. A meglévő partnereink kérésére már Szlovákiába és Horvátországba is vállalunk áruszállítást.

Kezdetben egy teherautóval, de ma már 6-8 gépkocsival, köztük emelőhátfalasokkal, pótos és nyerges szerelvénnyel is  rendelkezünk. Szolgáltatásaink között szerepel az időkapus és határidős teljesítés is, hogy maximálisan meg tudjunk felelni ügyfeleink elvárásainak, gépjárművezetőink a szállítások zavartalan és hatékony lebonyolításáért mindent megtesznek.

Ha Ön is költséghatékony és pontos áruszállítást szeretne, akkor jó helyen jár, megbízható partnerként állunk rendelkezésére. Kérjen árajánlatot a fenti ürlapon vagy telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hívjon minket bizalommal: 

Hétköznapokon: 08-16 h, illetve szombaton: 08-12 h

Telefon: 00 36 70 940 0216

A teljesség igénye nélkül, itt láthatóak a 6-os úthoz közel fekvő települések Budapest és Pécs között: Érd, Törökbálint, Biatorbágy, Budaörs, Budakeszi, Ráckeve, Vecsés, Szigetszentmárton, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Ercsi, Százhalombatta, Bicske, Szárliget, Székesfehérvár, Baracska, Gárdony, Agárd, Velence, Perkáta, Szabadegyháza, Nadap, Enying, Szabadbattyán, Polgárdi, Sárbogárd, Pákozd, Pusztaszabolcs, Dunaújváros, Baracs, Rácalmás, Dunaföldvár, Paks, Solt, Harta, Géderlak, Dunaszentgyörgy, Sárszentmihály, Sárpilis, Kalocsa, Soltvadkert, Bátya, Sárbogárd-Kislőd, Simontornya, Tolna, Pincehely, Szekszárd, Bogyiszló, Fadd, Hőgyész, Decs, Sióagárd, Kakasd, Bonyhád, Hidas, Nagymányok, Mecseknádasd, Zengővárkony, Pécsvárad, Vasas, Hird, Pécs, Pellérd, Kozármislelyn, Szentlőrinc, Sellye, Siklós, Harkány, Mohács.

Tulajdonképpen a 6-ossal, 7-essel és 8-assal kezdődő irányítószámokhoz tartozó településekről és településekre is vállalunk áruszállítást. Pl.: Kaposvár, Dombóvár, Taszár, Mosdós, Kaposszekcső, Mágocs, Vásárosdombó, Sásd, Komló, Szászvár, Szigetvár, Barcs, Nagyatád, Kaposmérő, Nagybajom, Böhönye, Iharosberény, Nagyrécse, Zalakomár, Nagykanizsa, Hahót, Bak, Zalatárnok, Pölöske, Bocfölde, Nagykapornak, Zalaegerszeg stb…

Ha egy település nem szerepel a listán, az nem jelenti azt, hogy arra nem szállítunk!

áruszállítás Szlovákiába

kényelmes tönköly matracok itt