Fuvarajánlat

Fuvarajánlat kérése belföldön és nemzetközi export-import szállításokhoz

Fuvarajánlat gyorsan és egyszerűen! Nemzetközi és belföldi szállítások terén cégünk már 2008 óta nyújt szolgáltatást Magyarország szinte teljes területéről Horvátországba és Szlovákiába, illetve Horvátországból és Szlovákiába magyarországi területekre.

Lefelé találja a fuvarajánlat kérő űrlapot.

Rugalmasan kezeljük a gyűjtőszállításokat, rész- és teljes rakományokat, és vállaljuk az áruszállítást 0-24 tonnás súlyhatárig. Ügyfeleink igényeinek megfelelően fejlesztettük flottánkat, és jelenleg 6-8 gépjárművel rendelkezünk. Emelőhátfalas járművek, pótos és nyerges szerelvények is szerepelnek a flottánkban, hogy hatékonyan teljesítsük az összes szállítási feladatot. Daruzható és rolóponyvás gépjárműveink is állnak rendelkezésére, és igény esetén csereraklapos szállítást is vállalunk. Fuvarjainkat Euro 6-os környezetbarát járművekkel végezzük, tehát ha Önnek fontos a környezetkímélő szállítás, nálunk jó helyen jár!

Fuvarajánlat kérés:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Szállítási terület
Irányítószám, város, utca, házszám
Irányítószám, város, utca, házszám
Év, hónap, nap

Illés Fuvar, tel.: 00 36 70 940 0216

fuvarajánlat

Szolgáltatásaink között szerepel az időkapus és határidős teljesítés, mivel célunk, hogy maximálisan megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak. Gépjárművezetőink kiemelkedően felkészültek és elkötelezettek, hogy a szállítások zavartalanul és hatékonyan történjenek. Minden szállításnál az optimális útvonalat választjuk, hogy időben és pontosan teljesítsük a feladatokat.

Ha Ön is költséghatékony és pontos nemzetközi szállítást keres, akkor jó helyen jár. Megbízható partnerként állunk rendelkezésére, és garantáljuk, hogy minden szállításunk a legmagasabb színvonalon történik. Kérjen árajánlatot a fenti űrlapon vagy telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyre szabott ajánlatot készíthessünk Önnek. Bízunk benne, hogy hamarosan együtt dolgozhatunk!

Leggyakrabban ezeken a településeken járunk és dolgozunk, de az egész ország területéről és területére vállalunk belföldi és nemzetközi szállításokat Szlovákiába és Horvátországba!

Fuvarajánlat kérés

A tejesség igénye nélkül: Budapest, Érd, Törökbálint, Biatorbágy, Budaörs, Budakeszi, Ráckeve, Vecsés, Szigetszentmárton, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Ercsi, Százhalombatta, Bicske, Szárliget, Székesfehérvár, Baracska, Gárdony, Agárd, Velence, Perkáta, Szabadegyháza, Nadap, Enying, Szabadbattyán, Polgárdi, Sárbogárd, Pákozd, Pusztaszabolcs, Dunaújváros, Baracs, Rácalmás, Dunaföldvár, Paks, Solt, Harta, Géderlak, Dunaszentgyörgy, Sárszentmihály, Sárpilis, Kalocsa, Soltvadkert, Bátya, Sárbogárd-Kislőd, Simontornya, Tolna, Pincehely, Szekszárd, Bogyiszló, Fadd, Hőgyész, Decs, Sióagárd, Kakasd, Bonyhád, Hidas, Nagymányok, Mecseknádasd, Zengővárkony, Pécsvárad, Vasas, Hird, Pécs, Pellérd, Kozármislelyn, Szentlőrinc, Sellye, Siklós, Harkány, Mohács, Kaposvár, Dombóvár, Taszár, Mosdós, Kaposszekcső, Mágocs, Vásárosdombó, Sásd, Komló, Szászvár, Szigetvár, Barcs, Nagyatád, Kaposmérő, Nagybajom, Böhönye, Iharosberény, Nagyrécse, Zalakomár, Nagykanizsa, Hahót, Bak, Zalatárnok, Pölöske, Bocfölde, Nagykapornak, Zalaegerszeg, Balassagyarmat, Salgótarján, Gödöllő, Vác, Hatvan, Pásztó, Gyöngyös, Füzesabony, Eger, Ózd, Kazincbarcika, Miskolc, Szerencs, Sárospatak, Nyíregyháza stb…

Miért jó, ha velünk szállít?

  1. Tapasztalt szolgáltató: Vállalkozásunk hosszú évek óta van jelen a szállítási piacon, és széles körű tapasztalattal rendelkezünk a belföldi és nemzetközi szállítások terén. Kiválóan ismerjük a fuvarozási folyamatokat és az aktuális szabályozásokat, így biztosítva a megbízható és hatékony szállítást.
  2. Rugalmasság és sokoldalúság: Cégünk rugalmasan kezeli a gyűjtőszállításokat, rész- és teljes rakományokat, valamint vállaljuk az áruszállítást különböző méretű és súlyú rakományok esetén is. Különböző típusú járműveink lehetővé teszik, hogy minden szállítási feladatot hatékonyan el tudjunk végezni, legyen szó emelőhátfalas, pótos vagy nyerges szerelvényekről.
  3. Pontosság és megbízhatóság: Célunk, hogy ügyfeleink elvárásainak maximálisan megfeleljünk. Gépjárművezetőink kiemelkedően felkészültek és elkötelezettek, így a szállítások zavartalanul és pontosan történnek. Az optimális útvonal kiválasztásával és hatékony logisztikai megoldásokkal biztosítjuk, hogy a szállítások időben és a legmagasabb színvonalon teljesüljenek.

Debrecen, Szeged, Makó, Málykút, Kecskemét, Nagykőrös, Szolnok, Cegléd, Békéscsaba, Hódmezővásárhely, Hajdúszoboszló, Szarvas, Mezőtúr, Gyöngyös, Kiskunfélegyháza, Orosháza, Szentes, Hódmezővásárhely, másik oldalon: Sopron, Győr, Mosonmagyaróvár Szombathely, Körmend, Pápa, Veszprém, Tata, Tatabánya…..

gyűjtőfuvarozás

chiptuning teherautókhoz