Nemzetközi szállítások

Nemzetközi szállítás 0-24 tonnáig

Nemzetközi szállítás tekintetében, vállalkozásunk kiterjedt szállítási szolgáltatást nyújt Magyarország szinte teljes területéről Horvátországba és Szlovákiába, illetve Horvátországból és Szlovákiába magyarországi területekre.

nemzetközi szállítás

Rugalmasan kezeljük a gyűjtőszállításokat, rész- és teljes rakományokat, és vállaljuk az áruszállítást 0-24 tonnás súlyhatárig. Ahogy ügyfeleink igényei változtak, mi is fejlesztettük flottánkat, és jelenleg 6-8 gépkocsival rendelkezünk. Ezek közé tartoznak emelőhátfalas járművek, pótos és nyerges szerelvények is, hogy minden szállítási feladatot hatékonyan el tudjunk végezni.

Szolgáltatásaink között szerepel az időkapus és határidős teljesítés is, mivel célunk, hogy maximálisan megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak.

Gépjárművezetőink kiemelkedően felkészültek és elkötelezettek, hogy a szállítások zavartalanul és hatékonyan történjenek. Minden szállításnál az optimális útvonalat választjuk, hogy időben és pontosan teljesítsük a feladatokat.

Ha Ön is költséghatékony és pontos nemzetközi szállítást keres, akkor jó helyen jár. Megbízható partnerként állunk rendelkezésére, és garantáljuk, hogy minden szállítása a legmagasabb színvonalon történik. Kérjen árajánlatot a fenti ürlapon vagy telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyre szabott ajánlatot készítsünk Önnek. Bízunk benne, hogy hamarosan együtt dolgozhatunk!

Nemzetközi fuvar ajánlatkérés

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Szállítási terület
Irányítószám, város, utca, házszám
Irányítószám, város, utca, házszám
Év, hónap, nap

Leggyakrabban ezeken a településeken járunk és dolgozunk, de az egész ország területéről és területére vállalunk nemzetközi szállításokat!

A tejesség igénye nélkül: Budapest, Érd, Törökbálint, Biatorbágy, Budaörs, Budakeszi, Ráckeve, Vecsés, Szigetszentmárton, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Ercsi, Százhalombatta, Bicske, Szárliget, Székesfehérvár, Baracska, Gárdony, Agárd, Velence, Perkáta, Szabadegyháza, Nadap, Enying, Szabadbattyán, Polgárdi, Sárbogárd, Pákozd, Pusztaszabolcs, Dunaújváros, Baracs, Rácalmás, Dunaföldvár, Paks, Solt, Harta, Géderlak, Dunaszentgyörgy, Sárszentmihály, Sárpilis, Kalocsa, Soltvadkert, Bátya, Sárbogárd-Kislőd, Simontornya, Tolna, Pincehely, Szekszárd, Bogyiszló, Fadd, Hőgyész, Decs, Sióagárd, Kakasd, Bonyhád, Hidas, Nagymányok, Mecseknádasd, Zengővárkony, Pécsvárad, Vasas, Hird, Pécs, Pellérd, Kozármislelyn, Szentlőrinc, Sellye, Siklós, Harkány, Mohács, Kaposvár, Dombóvár, Taszár, Mosdós, Kaposszekcső, Mágocs, Vásárosdombó, Sásd, Komló, Szászvár, Szigetvár, Barcs, Nagyatád, Kaposmérő, Nagybajom, Böhönye, Iharosberény, Nagyrécse, Zalakomár, Nagykanizsa, Hahót, Bak, Zalatárnok, Pölöske, Bocfölde, Nagykapornak, Zalaegerszeg… Észak-Magyarországon: Balassagyarmat, Salgótarján, Gödöllő, Vác, Hatvan, Pásztó, Gyöngyös, Füzesabony, Eger, Ózd, Kazincbarcika, Miskolc, Szerencs, Sárospatak, Nyíregyháza stb…

áruszállítás Szlovákiába

hasonló honlapok készítése